Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogy végződik a 7. rész? Ki öli meg Harryt?

2010.03.20

A rajongókat sokkolta Dumbledore halála a Harry Potter és a Félvér Hercegben, sokan pedig azokon háborodtak fel, akik a könyv megjelenésének napján világgá kürtölték a nagy titkot. A fanokat azóta egy még égetőbb kérdés foglalkoztatja: Harry esetleges halála. Vajon, hogy végzi a főszereplő? Gyártottunk pár elméletet!

1.Voldemort és Harry megölik egymást

A legvégső küzdelemben a Főgonosz és a Jó ismét szembekerül egymással. A jóslat, mely szerint egyiküknek a másik keze által kell meghalnia, beteljesül. Az elkeseredett harcban a sötét varázsló halálos átokkal sújtja Harryt, aki többé nem tér magához...

2.Halálos barát

A varázslótanonc legjobb barátja, Ron Weasley sokszor féltékenykedett Harryre. Voldemortnak sikerül megátkozni a "kis vöröst", aki immár nem ura magának. Hermione sem tudja levenni az átkot, így bekövetkezik a tragédia: egy éjszaka Ron Harry ágyához lopózik, és leszúrja őt.

3.Draco próbatétele

A szőke srác kezdettől fogva gyűlöli Pottert. Édesapja pedig a Halálfalók vezetője. Dracónak bizonyítania kell, hogy hű szolgája Voldemortnak, különben a Nagyúr kiírtja a családját. A feladat egyértelmű: végezni kell Harryvel.